12 Ιανουαρίου 2018

Ο Παγκόσμιος Wout Van Aert στο Λουτράκι

Το Λουτράκι εξελίσσεται σε χώρο υποδοχής επαγγελματικών ομάδων

Ακόμη μία επαγγελματική ομάδα επιλέγει το Λουτράκι για το ετήσιο προπονητικό της camp




O Wout Van Aert, Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Cyclocrοss και ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ποδηλασίας σήμερα, βρίσκεται από χθες στο Λουτράκι για να συμμετάσχει στο προπονητικό camp της ομάδας του Veranda’s Willems-Crelan-Charles Pro Cycling Team.

Η επαγγελματική βέλγικη ομάδα επέλεξε την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Λουτράκι για το φετινό της προπονητικό camp και πρόκειται για μια επιλογή που ήδη έχει φέρει αρκετή δημοσιότητα στη χώρα μας – φυσικά στο εξωτερικό γιατί στο εσωτερικό… λίγοι γνωρίζουν τον νεαρό Βέλγο Παγκόσμιο Πρωταθλητή και την ομάδα του.
Ήδη σήμερα, βρέθηκε στο Λουτράκι βέλγικο τηλεοπτικό συνεργείο αλλά και δημοσιογράφοι από εφημερίδες και περιοδικά προκειμένου να καλύψουν το νέο και να μεταδώσουν συνεντεύξεις του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.
Η απόφαση της ομάδας να επιλέξει το Λουτράκι δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον ξένο τύπο ενώ οι πρώτες εντυπώσεις των αθλητών αλλά και των υπευθύνων της ομάδας είναι εξαιρετικά θετικές!
Η ομάδα και οι αθλητές της χρησιμοποιούν ως βάση του το Club Hotel Casino Loutraki, που ήδη έχει αποκτήσει πλέον σημαντική εμπειρία στην υποδοχή επαγγελματιών της ποδηλασίας ύστερα από τη φιλοξενία εκεί της ολλανδικής Seg Racing Academy.
Το MBike έχει ήδη αναλάβει την επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για το 2018 και από αύριο θα βρεθούμε για δυο μέρες στο Λουτράκι προκειμένου να φωτογραφίσουμε τους αθλητές αλλά και να καλύψουμε με φωτογραφίες και με βίντεο την πρώτη τους μεγάλη προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: